Hvordan bliver man Jagtrytter...?

Ja så spørger man sig selv, hvordan i alverden kommer jeg med til det?

Har du en ganske almindelig hest, med normale evner til spring, og kan du styre den i terrænet, så er det bare om at komme i gang.

Ring eller send en mail til et af bestyrelsesmedlemmerne i Jydsk Jagtrideklub, eller kontakt gerne et ordinært medlem, så hjælper vedkommende dig.

For at blive optaget som medlem, skal du have deltaget i mindst 4 jagter, som gæst og inviteret af et medlem af Jydsk Jagtrideklub, herefter kan du blive indstillet til medlemsskab, og ret til at bære klubbens kendetegn, gul krave og jagtemblem på den røde ride jakke.

Når du ringer til et medlem af bestyrelse, vil de enten selv tage sig pænt af dig, eller henvise til et andet medlem, som følger dig på de første jagter, og forklarer alle de regler vi rider efter.
Husk! det handler først og fremmest om at alle får en god og sikker dag i naturen, med gode kammerater og samvær med andre heste og ryttere.

Jagterne foregår på forskellige gårde og godser i Danmark, og giver rig mulighed for at stifte bekendtskab med skønne områder, som du måske ikke troede muligt eksisterede.

Tøv ikke, ring gerne i dag, så er vi klar til at hjælpe dig på den næste jagt.

Det er det medlem, der således inviterer gæster, der har ansvaret for at vejlede og hjælpe gæsten godt og sikkert igennem de første jagter. Enhver gæst skal inden jagtens påbegyndelse præsenteres for master.

God fornøjelse og velkommen i vores klub.